У кошику  0
Продукція STATUS
Ваккумна техніка Status
slide2_bg.jpg
Використовуйте
вакуумні контейнери
для маринування м'яса,
зберігання перших
страв та соусів

slide3_bg.jpg
Вакуумні графини для зберігання напоїв
slide4_bg.jpg
Як запакувати
вакуумний
контейнер?
previous arrow
next arrow

Вакуумні контейнери призначені для зберігання харчових продуктів, рідин та невеликих промислових товарів у вакуумному середовищі. Відкачування повітря відбувається за допомогою електричних помп або вакууматорів.

Виробник контейнерів, вакууматорів та електричних помп - відома європейська компанія Status Metlika, Словенія.

Вакуумні контейнери - ємності різних форм та об'ємів з прозорого, екологічного та міцного пластику Tritan, що не містить шкідливої речовини BPA. Контейнер герметично закривається кришкою, яка оснащена механічним індикатором дати. Це дозволяє позначати дату закінчення терміну придатності продукту. Є можливість вибрати колір кришки (білий, зелений, червоний, синій, помаранчевий).

В комплект контейнера входить піддон-роздільник, який складається із піддончика й двох зйомних вертикальних перегородок-сепараторів. Піддончик рекомендується використовувати для уникнення механічного змішування різних харчових продуктів у контейнері, наприклад, салату або десерту від основної страви.

Навіть, продукти які мають несумісні аромати (тістечко й риба) можна зберігати в одному контейнері, тому що вакуум запобігає змішуванню ароматів.

Переваги вакуумних контейнерів Status
  • Збереження вітамінів, мінералів, корисних речовин і ароматів продукту
  • Запобігання розмноженню грибків, бактерій і, таким чином, збільшення терміну зберігання продуктів
  • Запобігає змішуванню неприємних запахів у холодильнику або в морозильній камері
  • Підходять для продуктів, які швидко втрачають свої властивості при звичайному зберіганні: полуниця, банани, гриби, зелень
  • Незамінні при використанні рідких або пастоподібних продуктів, які важко впаковувати у вакуумні пакети: вершки, соуси, джеми, креми
  • Маринування м'яса: у вакуумі процес маринації значно швидший, ніж за звичайних умов
  • У контейнерах Status можна зберігати харчові продукти, що мають інтенсивний колір, сильний запах та кислотну складову (томатні пасти, маринади, соуси, страви з часнику тощо). На відміну від звичайних акрилових, поліетиленових та інших контейнерів тританові контейнери, подібно до скла, не фарбуються жодними харчовими продуктами та не усмоктують запахи продукту
  • Контейнери Status мають виняткову міцність і стійкість до ударів - немає ризику розбити й поранитися уламками
  • Контейнери стійкі до мийки в посудомиїчній машині. Навіть після двох тисяч мийних циклів посуд зберігає свій первісний блиск і прозорість (для порівняння: кришталь вищого ґатунку після тисячі мийок стає мутним)
  • Екологічність — контейнери не містять шкідливих хімічних сполук, не взаємодіють із їжею навіть при підвищенні температури

Допускається заморожування ( до -21 °C) та розігрів в мікрохвильовій печі (НВЧ) без кришки.

Використання вакуумних контейнерів Status
  • Перед тим як розпочати використання, переконайтеся, що кришка, контейнер і ущільнююча прокладка повністю чисті і сухі
  • Заповніть контейнер не вище 1.5 см від верхнього краю так, щоб кромка контейнера, ущільнювач, кришка і клапан були чистими. Це дуже важливо, особливо для порошкоподібних продуктів
  • Закрийте контейнер кришкою та помістіть вакуумну помпу, або перехідник вакуумної машини на клапан, що розташований в центрі кришки
  • Щоб відкрити контейнер, натисніть на клапан в центрі кришки. Якщо ємність була завакуумована правильно, ви почуєте характерний звук повітря
  • Під час очищення не використовуйте абразивні щітки, грубі тканини, губки або абразивні миючі засоби та слідкуйте за тим, щоб деталі не були подряпані або пошкоджені
Види вакуумних контейнерів та обладнання до них

Вакуумні контейнери Status можуть бути прямокутної та квадратної форми, а також у формі графина. Для створення вакууму в цих контейнерах використовують електричні помпи або домашні безкамерні вакуумні машини.

Прямокутні та квадратні контейнери

Прямокутні та квадратні вакуумні контейнери призначені для зберігання сипучих продуктів (цукор, кава, спеції, тощо), свіжого м'яса, фруктів, овочів, сиру, тістечок, тощо. У комплект контейнерів входить піддон-роздільник, а також наявність індикатора дати.

Прямокутні та квадратні вакуумні контейнери мають прозорий корпус та кришку з такими кольорами: білий, червоний, синій, помаранчевий, зелений.

Набір дитячих вакуумних контейнерів

У набір входить чотири квадратні прозорі контейнери з кришками пастельно-блакитного, яскраво-зеленого, темно-рожевого і помаранчевого кольорів для зберігання дитячих харчових продуктів у вакуумі та ручний вакуумний насос. Контейнери оснащені механічним індикатором дати. Об'єм дитячого вакуумного контейнера 150 мл.

Вакуумний графин

Графин - прозорий контейнер об'ємом 1 л для зберігання різних рідин (сік, компот, молоко тощо) у вакуумному середовищі з кришкою білого або зеленого кольорів.

Вакууматори для вакуумування контейнерів

Для відкачуваня повітря з вакуумних контейнерів використовують домашні побутові вакууматори або електричні вакуумні помпи.

Вакуумна пакувальна машина Status Provac 360
Тиск вакууму -900 мбар, відкачування 30 л/хв
Вакуумна пакувальна машина Status HV-500
Ширина пакета до 280 мм, відкачування 14 л/хв
Електрична помпа Status EVP 150 для вакуумування
Тиск вакууму -500 мбар, електронне керування
Електрична акумуляторна помпа Status BVP100
Акумулятор - 3.5 В, Li-Ion, 500 мА, електронне керування