У кошику  0

Компанія КОЗАК+ пропонує Вам знижку на міцний, надійний та зручний гідравлічний ручний візок DF-25. ✅ Вантажопідйомність - 2500 кг. ✅ Висота вил - 85...190 мм. ✅ Довжина вил - 1150 мм. ✅ Матеріал коліс - поліуретан.

Візок гідравлічний DF-25 - ручний вилочний підйомник, призначений для транспортування вантажів на піддонах на будь-які відстані з мінімальною якістю підлогового покриття. Оптимально підходить для експлуатації в логістичних центрах, супермаркетах, складах і на виробництвах. Виробництво компанії Noblelift, Китай.

Відеоролик з використанням візка DF-25

Пропонуємо Вашій увазі відеоролик, у якому демонструється робота гідравлічного візка DF-25. За допомогою гідроциліндра оператор без особливих зусиль виконує підйом вантажу на стандартному піддоні. Завдяки продуманій конструкції кермових коліс і важіля керування, можна виконувати розвороти візка в умовах обмеженого простору.

Пересування візка гідравлічного виконується в ручному режимі, а підйом вантажу здійснюється за допомогою гідравлічної системи з ручним накачуванням (гідроциліндр).

Здвоєні колеса на вантажних вилах роблять візок більш витривалим й потужним, розподіляючи навантаження на механічні частини коліс, тим самим, зменшуючи зношування й збільшуючи строк експлуатації візка.

Купити гідравлічний візок DF-25