У кошику  0
{seog:disable}

НОВИНКИ! Компанія КОЗАК+ продовжує розширювати асортимент пакувальної техніки, матеріалів і оновлювати уже існуючі позиції. Також пропонуємо складську техніку для оптимізації процесів під час роботи на складі.

Вакуумні машини, контейнери та пакети

Вакуумні пакети та рулони Premium класу

Пропонуємо Вам вакуумні рифлені харчові рулони та пакети європейської якості від словенської компанії Status d.o.o Metlika. Компанія КОЗАК+ є офіційним дистриб’ютором Status Metlika в Україні вже декілька років. Використовуються для готування страв за технологією су-вид.

Пакети та рулони Status
Вакуумні контейнери скляні Status

Вакуумні склоконтейнери Status для зберігання харчових продуків. Такі вакуумні контейнера застосовуються в морозильній камері (до -20°) та духові шафі (до +300°).

Контейнери Status
Вакуумна машина для горіхів, кави, круп...

Інноваційна камерна вакуумна машина DZG-650, яка на відміну від інших вакуумних машин оснащена вібраційним і притискним механізмом. Також може працювати в двох режимах:

  • звичайне пакування (м'ясо, риба, овочі, тощо)
  • вакуумне брикетування (горіхи, кава, крупи, тощо)
Детальніше про машину

Зварювачі лотків (трейсилери)

Зварювачі стаканів діаметром 95 мм

Зварювачі стаканів серії DY-95 - настільне ручне або напівавтоматичне пакувальне обладнання для запечатування пластикових стаканчиків, ланч-боксів, лотків (чашеподібної форми) за допомогою пакувальних матеріалів з фольги, поліетилену і поліпропілену.

Ручний Напівавтоматичний

Складська техніка

Візок вантажний двоколісний AT90

2-х колісний універсальний розкладний вантажний візок АТ90, призначений для ручного переміщення вантажів малої й середньої ваги (до 50 кг).
Ручний візок AT-90 оснащений системою швидкого складання та має компактний дизайн.

Детальніше про візок
Візок електричний самохідний Staxx WPT15-2

Візок акумуляторний самохідний WPT 15-2 для транспортування вантажів на паллетах, оптимально підходить для експлуатації в логістичних центрах, супермаркетах, складах і на підприємствах. Підйом-спуск та пересування здійснюється за допомогою електродвигуна, що працює від тягового акумулятора.

Детальніше про роклу

Палетопакувальники

Палетопакувальна машина SIAT OneWrap L-15-M

Багатофункціональний напівавтоматичний італійський палетопакувальник L-15-M з механічною кареткою «М» для обмотки в стретч-плівку вантажу на палетах (піддонах).
Палетопакувальник OneWrap може працювати як в автоматичному, так і в ручному режимах. Можливість окремо програмувати швидкості підйому і опускання каретки.

Детальніше про палетопакувальник
Розмотувач стретч-плівки ручний Ybico W242

Ручний диспенсер стретчу Ybico W242 для спрощення пакувальних процесів при невиправданості застосування палетопакувальних машин, наприклад, при невеликих обсягах пакування або при оперативному пакуванні в польових умовах.

Детальніше про диспенсер

Розмотувачі скотч-стрічки ручні

Розмотувач скотч-стрічки YBICO T110

Розмотувач T110 клейкої пакувальної стрічки, призначений для ручного заклеювання тари з гофрокартону або будь-якої іншої продукції. Диспенсер дозволяє швидко і якісно наносити скотч-стрічку на упаковку всього одним рухом.

Детальніше про T110
Розмотувач скотч-стрічки YBICO T210N

Диспенсер для скотча T210N дозволяє максимально підвищити продуктивність праці при мінімальних матеріальних витратах при ручному пакуванні. Диспенсери стрічки скотч полегшують роботу з липкою стрічкою.

Детальніше про T210N

Диспенсери для ПП та ПЕТ стрепінг-стрічки

Візок-розмотувач Toolco DST-S-30 для ПП стрічки

Диспенсер Toolco DST-S-30 для переміщення бухти пакувальної стрічки між місцями пакування й контрольованого розмотування поліпропіленової пакувальної стрічки.
Візок обладнаний ящиком для інструментів і витратних матеріалів (скоби, пряжки, захисні кутники).

Візок для ПП
Візок-розмотувач Toolco DST-P-22 для ПЕТ стрічки

Розмотувач Toolco DST-P-22 для пакувальної поліестерової стрічки у виконанні візка на колесах з посадковим місцем для бухти стрічки та з ящиком для аксесуарів. Використання візка-розмотувача значно прискорює процес пакування обв'язувальною стрічкою, робить цей процес зручним.

Візок для ПЕТ