У кошику  0

ЗНОВУ В ПРОДАЖУ компактні, зручні, бездоганні вакуумні машини Status європейської якості.

Вакуумні машини Status - безкамерні настільні вакуумні машини, які використовуються для щоденного пакування харчових продуктів, напівфабрикатів і готових страв у безповітряне (вакуумне) середовище. Виробництво компанії Status, Словенія.

Безкамерні вакуумні машини Status дуже зручні завдяки невеликим габаритам і швидкій підготовці до роботи. Вакууматори використовуються в різних галузях: кафе, ресторани, супермаркети й магазини, пакування чутливої електроніки. Останнім часом великою популярністю безкамерні вакуумні машини стали користуватися в побуті.

Використання вакуумних машин для пакуванння харчових продуктів дозволяє значно збільшити строки зберігання, надійно захистити їх від втрати смакових якостей і свіжості й додати продуктам естетичний вигляд.

Вакуумні машини також використовуються для пакування промислових товарів для забезпечення стерильності, пилозахищеності, антистатичності, захисту від вологи й корозії, зменшення об'єму упаковки.

slide12.jpg
Знову у продажу
вакуумні машини Status
slide01.jpg
Вакуумна машина
Status HV-500
slide09.jpg
Завжди широкий вибір
вакуумних пакетів
slide03.jpg
slide04.jpg
slide05.jpg
slide07.jpg
slide06.jpg
slide08.jpg
slide10.jpg
slide11.jpg
previous arrow
next arrow

КОЗАК+ є офіційним дистриб’ютором продукції Status в Україні. Крім того, наш сервісний центр здійснює обслуговування, гарантійний ремонт та налаштування усіх машин, які знаходяться у продажу.

Усі вакуумні машин компанії Status