У кошику  0

Пропонуємо Вашій увазі ознайомитися з термозбіжними газовими інструментами Shrinkfast. Виробником цих термозбіжних інструментів є відома американська компанія Shrinkfast, заснована у 1970 році.

Shrinkfast - термозбіжні автоматичні газові інструменти призначені для пакування способом термоусадки вантажів на піддонах у термозбіжний ковпак, а також будь-яких інших вантажів, обгорнених термозбіжною плівкою.

Термозбіжні автоматичні газові інструмени «Shrinkfast» дозволяють впаковувати вантажі різних розмірів, як малих, так і великих габаритів, а також різних форм, як правильних так і нестандартних.

Особливості інструментів Shrinkfast
  • За допомогою різних моделей Shrinkfast ви можете виконати складні роботи більш економічно, адже ці інструменти на 15% потужніші, ніж аналогічні інструменти конкурентів.
  • Завдяки компактному дизайну та невеликій вазі, термоінстурменти Shrinkfast ідеально відповідають вимогам користувачів. Ергономічний дизайн та камера згоряння спеціальної форми дозволяють рівномірно розподілити тепло для стійкого результату.
  • Термоінструменти Shrinkfast можуть справитися з важкими промисловими роботами. Обладнання Shrinkfast оснащено декількома запобіжними механізмами. Тригер «пильності» спеціально розроблений, щоб автоматично вимикати полум’я після активації тригера. Запатентована технологія згоряння забезпечує горіння полум’я ззовні сопла, завдяки чому сопло не нагрівається, навіть після тривалого використання інструменту. На додаток, регулятор оснащено автоматичним запобіжним POL, що вимикає подачу пропану в разі пошкодження шлангу чи витоку газу.
  • На роботу інструмента та всі його деталі розповсюджується гарантія строком 1 рік. Служба технічної підтримки Shrinkfast зможе відповісти на будь-яке ваше питання та відремонтувати будь-який нагрівальний інструмент Shrinkfast чи його розширення.
  • Пакування у термозбіжну плівку забезпечує захист з 5 сторін. Термозбіжна плівка забезпечує кращий захист, ніж стретч-плівка. Цей додатковий захист має велике значення під час транспортування та зберігання всіх видів вантажів: від палет неправильної форми до великого промислового обладнання.
shrinkfast_news_3.jpg
shrinkfast_news_1.jpg
shrinkfast_news_2.jpg
shrinkfast_news_4.jpg
shrinkfast_news_5.jpg
shrinkfast_news_6.jpg
shrinkfast_news_7.jpg
previous arrow
next arrow

Компанія КОЗАК+ є офіційним дистриб'ютором компанії ShrinkFast в Україні. Крім того, наш сервісний центр здійснює обслуговування, гарантійний ремонт та налаштування усіх інструментів, які знаходяться у продажу.

Детальніше про компанію Товари компанії Shrinkfast