У кошику  0

НОВИНКА! Пропонуємо Вам компактні та надійні трейсилери для запечатування лотків із харчовими продуктами за допомогою пакувальної плівки.

В залежності від сфери застосування, функцій, об'ємів виробництва ми пропонуємо ручні DY-2014, напівавтоматичні DY-2014A та автоматизовані QZD2014 зварювачі лотків.

Такі зварювачі лотків підходять для пакування готової їжі, маринованих продуктів, зелені, м'ясних і рибних напівфабрикатів, соусів, салатів, закусок, морепродуктів, сирних і ковбасних нарізок, кондитерських виробів, тощо.

Для ручних трейсилерів при зварюванні застосовується звичайна плівка. Для напівавтоматичних і автоматичних необхідно використовувати плівку з фотомітками для правильного позиціонування плівки. Також застосовують плівку з малюнком (логотипом) компанії. Під час запаювання, плівка щільно прилягає до контейнера, який призначений для збереження різноманітних харчових продуктів і непродовольчих товарів.

Розмір лотків (Д х Ш) - 187 х 137 мм, продуктивність від 4 до 10 упаковок за хвилину.

traysealer_1.jpg
Ручний трейсилер DY-2014
traysealer_2.jpg
 DY-2014A 
Напівавтоматичний трейсилер
traysealer_4.jpg
Розмір лотка 187 х 137 мм
traysealer_11.jpg
Ручне відмотування плівки по вказівнику
traysealer_12.jpg
Автоматичне відмотування плівки по фотодатчику
traysealer_3.jpg
Автоматичний
трейсилер
QZD2014
traysealer_7.jpg
Розмір лотка 187 х 137 мм
traysealer_6.jpg
Панель керування автоматичного трейсилера
traysealer_8.jpg
traysealer_10.jpg
traysealer_9.jpg
Застосування зварювачів лотків
  • Ручний зварювач лотків DY-2014 підходить для домашнього застосування, використання в магазинах або невеликих цехах, які займаються виробництвом напівфабрикатів або готових страв, це відмінне рішення для транспортування і зберігання харчових продуктів з дотриманням найсуворіших стандартів безпеки.
  • Напівавтоматичний зварювач лотків DY-2014A використовується в роздрібній мережі, кейтерингових компаніях і на невеликих виробництвах. На відміну від ручних трейсилерів протяжка залишків плівки відбуваєтсья автоматично, завдяки фотоміткам на плівці.
  • Автоматичний зварювач лотків QZD2014 використовується на середніх підприємствах з продуктивністю до 10 упаковок/хв, які пов'язані з харчовою промисловістю. Крім встановлення та виймання лотка, всі операції здійснюються в автоматичному режимі: переміщення лотка в зону пакування, притиск нагрівального елементу, повернення лотка у вихідну позицію, протяжка залишків плівки.
Принцип роботи зварювачів лотків

Зверху на корпусі знаходяться два ролика для розмотування бобіни з плівкою. Нижній висувний модуль ковзає по напрямних з антифрикційного матеріалу. Зварювальна плита та система обрізування плівки встановлені всередині машини. Зварювання і відрізка плівки відбувається за допомогою важеля, який приводить в дію внутрішній механізм: в момент опускання важеля відбувається запаювання і відрізання плівки, в момент підйому утворюється пауза для заміни лотка.

Переваги зварювачі лотків
  • Трейсилери оснащені системою ножів для одночасного зварювання і обрізування плівки по контуру лотка
  • Характеризується високою міцністю зварювання
  • Зварювачі лотків обладнані надійною системою контролю температури нагріву робочої поверхні
  • За рахунок можливості регулювання часу і температури зварювання, можливо, отримати найвищу якість запаювання на різних контейнерах і плівках
  • Вбудований роликовий розмотувач для рулону плівки та ролик для намотування залишків плівки після запайки
  • Під час повернення матриці в початкове положення лотки піднімаються, щоб полегшити вивантаження і нове завантаження лотків

Дані зварювачі лотків не передбачають вакуумізацію або заповнення МГС всередині лотка.

Ручний Напівавтоматичний Автоматичний