У кошику  0

Компанія КОЗАК+ запрошує Вас відвідати наш стенд на Міжнародній виставці пакувального обладнання, яка відбудеться з 10 по 12 квітня за адресою: м.Київ, станція метро "Лівобережна", Броварський проспект, 15 , будівля "Міжнародний виставковий центр".

Міжнародна виставка «ПАК ЕКСПО» - найбільший виставковий захід індустрії пакування в Україні, що має багаторічну успішну історію. За своє існування виставка пакування стала головною очікуваною подією для всіх фахівців галузі, найбільш актуальним і ефективним інструментом для роботи в секторі B2B, як для провідних, так і для початківців пакувального ринку, дзеркальним відображенням тенденцій не тільки в Україні, але і в багатьох інших країнах Європи і світу.

Міжнародна виставка ПАК ЕКСПО 2019

Експоненти пакувальної виставки «ПАК ЕКСПО» щорічно представляють цільовій аудиторії новітнє пакувальне обладнання, технології, пакувальні матеріали, готові системні рішення для харчової та переробної промисловості, медицини та фармацевтики, хімічної промисловості, а також оптової та роздрібної торгівлі, складського господарства, логістики, тощо.

Пакувальна виставка «ПАК ЕКСПО» входить до складу Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP, який об'єднує також міжнародні виставки: «ПродТехМаш», «Хлібопекарська і кондитерська індустрія», «ПродЕкспо», які охоплюють основні напрямки харчової промисловості. Форум демонструє повний спектр професійних рішень для сучасного виробництва харчових продуктів, тим самим створюючи його учасникам максимально вигідні умови для охоплення відразу декількох сегментів ринку.