У кошику  0

Вакуумний контейнер Status VAC-REC - прямокутний прозорий контейнер з екологічного й міцного пластику нового покоління Tritan з кришкою, що герметично закривається для зберігання продуктів харчування у вакуумному середовищі.

У вакуумних контейнерах можна зберігати продукти, які важко або неможливо впаковувати у звичайні вакуумні пакети, наприклад, готові салати, кондитерські вироби, м'які сири, ніжні овочі, фрукти й інші чутливі до деформацій продукти. У вакуумному контейнері також рекомендується зберігати рідкі продукти: соуси, супи, бульйони, креми, джеми, грудне молоко, тощо.

Відкачка повітря з контейнера проводиться через спеціальний клапан на кришці. Клапан з'єднується з вакуумною машиною спеціальним шлангом. Крім того відкачувати повітря можна ручним насосом Status VP 159102.

Tritan (Тритан) - міцний, прозорий і надзвичайний за своїми властивостями матеріал, пройшов наукові тестування й визнаний одним із кращих матеріалів для використання в навіть у медичній промисловості. Посуд із Тритана аналогічний скляному — міцний, блискучий та абсолютно нешкідливий для здоров'я. Він не усмоктує запахи й кольори й ніяк не впливає на смак їжі, яка зберігається у посуді з Тритана.

Переглянути вакуумні контейнери Status