У кошику  0

Вакуумне пакування– сучасний спосіб зберігання продуктів, завдяки якому продовжуються їх строки зберігання, не втрачаються аромати й смакові якості. Пристрій «Lava»використовується для пакування м’яса, сиру, сосисок, риби, хліба, овочів чи фруктів. Також за допомогою вакуумної машини «Lava», можуть бути якісно та професійно запаковані коробки, пляшки, банки та баночки з кришками.

Вакуумні машини «Lava» також застосовуються при маринуванні м'яса та риби, що дозволяє значно зменшити час їх маринування.

Вакуумні зварювачі «Lava» використовуються:

  • Вдома на кухні.
  • В харчовій промисловості та кейтерінгу.
  • Під час подорожі або кемпінгу.
  • У сільському господарстві та торгівельній сфері.
  • Під час полювання та рибалки.
  • У легкій промисловості, включаючи такі сфери виробництва, як пакування та металообробка.
Використання вакууматора Lava для пакування риби
Ціла риба у вакуумному пакеті може зберігатись у холодильнику до 5 днів. Заморожена - навіть до 36 місяців за умови якісного зберігання.
Використання вакууматора Lava для пакування сиру
Твердий сир у пакеті може зберігатись у холодильнику до 8 місяців. М’який сир залишається свіжим завдяки пакуванню з «Lava» до 15 днів.
Використання вакууматора Lava для пакування м'яса
М'ясо у вакуумному пакеті залишається свіжим до 6 тижнів. Зберігання вакуумованого м’яса у морозильній камері гарантує строк придатності до 3 років.
Використання вакууматора Lava для пакування макаронів
Макаронні вироби та крекери у вакуумі зберігають свій смак та аромат до 12 місяців. Відварені макаронні вироби зберігають свіжість до 12 днів при зберіганні у холодильнику.
Використання вакууматора Lava для пакування фруктів
Свіжі фрукти, запаковані вакуумним шляхом можуть зберігатись у холодильнику до 25 днів. А у морозильній камері – до 3 років. Без втрати своєї якості.
Використання вакууматора Lava для пакування гриль-продуктів
Заощаджуйте гроші, купуючи продукти гуртом з використанням знижок. А вдома Ви зможете перепакувати гуртову покупку, таку, наприклад, як сосиски гриль.