У кошику  0

АКЦІЯ! Завдяки прямим зв'язкам нашої компанії з виробником, ми отримали від компанії Keestar суттєву знижку з 01.06.2021 до 01.09.2021 на ручні мішкозашивні машини KP-2701.

Машинка мішкозашивочна KP-2701 застосовується для зашиття джутових, пластикових і паперових мішків однонитковим ланцюговим стібком. Максимальна товщина матеріалу 3 мм. Тип нитки - бавовняна, поліестерова, шовкова.

Мішкозашивочна машинка KP-2701 використовується у таких галузях промисловості як хімічна (виробництво хімічних добрив), будівельна (фасування будівельних матеріалів), харчова (зберігання продуктів у мішках), у складських господарствах, у логістичних центрах, поштових відділеннях, транспортних компаніях, а також для підприємницької діяльності при фасуванні продукції в мішки.

Пропонуємо Вашій увазі відеоролик, у якому демонструється процес зшивання мішків з різного матеріалу за допомогою мішкозашивочної машинки KP-2701 .

Корпус машини виготовлений з надлегкого й у той же час досить міцного алюмінієвого сплаву. Для максимальної зручності й ефективності обладнання оснащене механізмом автоматичної обрізки нитки. Машинка KP-2701 формує міцний однонитковий петлевий шов, який за необхідності легко розпускається, якщо потягнути за кінець нитки.

Для правильної роботи машинки KP-2701 необхідно використовувати нитку, спеціально призначену для портативних мішкозашивочних машин.

Купити Keestar KP-2701