У кошику  0

Обв'язувальні машини - автоматизоване промислове пакувальне обладнання для швидкої обв'язки різних товарів (наприклад, ящики, коробки, будівельні матеріали, пластикові труби) пластиковою стрічкою для подальшого транспортування.

Загальні відомості про стрепінг-машини

Стрепінг машини широко використовуються в поліграфічні, деревообробні, будівельні галузях для обв'язки товарів на палетах та окремих штучних вантажів.

В залежності від моделі та застосування стрепінг-машини мають ряд загальних особливостей.

  • Робочі столи стреппінг-машин виготовлені з нержавіючої сталі
  • Обв'язувальні машини оснащені пересувними колесами з гальмами
  • Можливість регулювання висоти робочого столу в окремих моделях страп-машин
  • В залежності від моделі пакувальні машини для обв'язки можуть мати механічне або електронне керування силою натягу
  • В деяких моделях не тільки робочий стіл із нержавіючої сталі, а й весь корпус, що дає можливість використовувати обладнання у вологих та несприятливих умовах, таких як м’ясокомбінати, птахоферми, переробка морепродуктів та сільськогосподарської продукції
  • В стрепінг-машинах двигуни працюють в максимально економічному режимі: двигун вмикається тільки при виконанні циклу обв'язки
  • Існує модельний ряд стрепінг-машин, які обладнані подвійним пневматичним пресом. Ідеально підходять для продукції, яку потрібно перед обв'язкою стиснути (наприклад, гофрований картон)
  • В усіх стрічкообв'язувальних машинах стягування, зварювання та обрізка стрічки відбувається автоматично
  • Стрічкопакувальні машини обладнані електронною панеллю керування
Напівавтоматичні обв'язувальні машини

Напівавтоматичні обв'язувальні машини - стрічкообв'язувальні пакувальні столи для обв'язки поліпропіленовою стрічкою великогабаритних товарів.

Обв'язувальні напівавтоматичні машини бувають закритого та відкритого типу. Наявність закритого корпусу забезпечує надійний захист внутрішніх деталей та бобіни з стрічкою від забруднення, попадання сміття та пилу.

Принцип роботи напівавтоматичних машин

Принцип роботи. Оператор встановлює бобіну з пакувальною стрічкою в стрепінг машину, регулює силу натягу та довжину викиду. Потім розміщує упаковку на пакувальний стіл, вільний кінець стрічки обводить навколо упаковки і вставляє його в спеціальний отвір у столі. Далі машина в автоматичному режимі стягує навколо товару стрічку, зварює та відрізає її надлишкові частини. Вільний кінець стрепінг-стрічки викидається на заздалегідь налаштовану довжину. Стреппінг машина готова до нового циклу пакування.

Варіанти напівавтоматичних стрепінг-машин
Стрепінг-машина Transpak TP-201 обв'язувальний стіл
Ширина ПП стрічки 6…15,5 мм, потужність 0,2 кВт
Стрепінг-машина Transpak TP-202 обв'язувальний стіл
Ширина ПП стрічки 6…15,5 мм, потужність 0,2 кВт
Стрепінг-машина Transpak TP-202L обв'язувальний стіл
Ширина ПП стрічки 6…15,5 мм, потужність 0,2 кВт
Стрепінг-машина Youngsun YS-A3F обв'язувальний стіл
Ширина ПП стрічки 5…15 мм, потужність 0,25 кВт
Автоматичні обв'язувальні машини

Автоматичні обв'язувальні машини - аркові пакувальні страп-машини, які призначені для автоматизованого групового пакування товарів або для обв'язки тонкої пачки довгомірів. Продуктивність аркових машин досягає 65 обв'язок в хвилину.

Головна особливість автоматичних машин - наявність пакувальної арки над робочим столом, в якій знаходиться пакувальна поліпропіленова стрічка. Оператору потрібно тільки розмістити продукції на робочому столі та запусити цикл обв'язки одним із трьох способів, в залежності від моделі машини: ножною педаллю, кнопкою на панелі керування або використання фотодатчика, який при наявності на робочому столі предмета, що впаковується, і при його надходженні запускає автоматичний цикл обв'язки. Обв'язка за допомогою фотодатчика особливо ефективна при пакуванні великої кількості малогабаритних товарів.

Принцип роботи автоматичних машин

Відеоролик, у якому демонструється процес обв'язки товарів на автоматичних стрепінг-машинах Transpak TP-6000 за допомогою поліпропіленової стрічки Polistrap. Залежно від габаритів вантажів можна застосовувати різні модифікації TP-6000, які відрізняються розміром пакувальної арки.

Варіанти автоматичних стрепінг-машин
Автоматична стрепінг-машина Transpak TP-702-59, 650х500
Ширина ПП стрічки 5,6,9 мм, розмір арки 650x500 мм
Автоматична машина Transpak TP-6000 850х600 мм, 9 мм
Ширина ПП стрічки 9 мм, розмір арки 850x600 мм
Автоматична машина Transpak TP-6000 1050х1000 мм, 12 мм
Ширина ПП стрічки 12 мм, розмір арки 1050x1000 мм
Автоматична машина Youngsun YS-305
Ширина ПП стрічки 5…6 мм, розмір арки 650x500 мм
Автоматичні обв'язувальні машини з конвеєром

Стреп-машини з конвеєром - високошвидкісні автоматичні аркові машини з ремінним або роликовим конвеєром, які легко вмонтовуються в автоматичну пакувальну лінію.

Дані стрепінг-машини об'єднуються з системою конвеєрів, забезпечуючи повністю автоматичну роботу без участі оператора.

Принцип роботи повністю автоматичних машин

Пропонуємо Вашій увазі відеоролик, у якому демонструється процес обв'язки товарів на автоматичній стрепінг-машині Transpak TP-601B поліпропіленовою стрічкою Polistrap.

Варіанти стрепінг-машин з конвеєром
Стрепінг-машина Transpak TP-702B з конвеєром
Ширина стрічки 5,6,9,12 мм, сила натягу 32 або 55 кг
Стрепінг-машина Transpak TP-702BP з конвеєром
Ширина стрічки 5,6,9,12 мм, з пневматичним пресом
Стрепінг-машина TP-601B Tauris Transit з конвеєром
Ширина стрічки 8, 9 або 12 мм, розмір арки 600x850 мм
Стрепінг-машина Transit TP-601BP з конвеєром
Ширина стрічки 8…12 мм, з компресійним пресом
Обв'язувальні машини з боковим обв'язуванням

Стрепінг-машини з боковим зварюванням - автоматичні та напівавтоматичні пакувальні машини для бокового обв'язування продукції. Використовуються для обв'язки великих або важких виробів, побутової техніки, тощо.

Головна особливість страппінг-машин з бічним зварюванням - розташування механізму запайки та натягу збоку від робочого столу. Таким чином, боковий вузол запайки захищений від попадання бруду, вологи, сміття та відходів, тому дані машини можуть успішно застосовуватися на виробництвах із забрудненим робочим середовищем.

Варіанти стрепінг-машин з боковим обв'язуванням
Стрепінг-машина Mercury TP-702Y з боковим обв'язуванням
Ширина стрічки 5,6,9,12 мм, сила натягу 32 або 45 кг
Стрепінг-машина TP-702YAM з нержавіючої сталі
Ширина стрічки 5,6,9,12 мм, з нержавіючої сталі
Стрепінг-машини з боковим обв'язуванням TP-601YA
Ширина стрічки 8…12 мм, сила натягу 7-70 кг
Стрепінг-машина TP-201Y з боковим обв'язуванням
Ширина стрічки 6…15,5 мм, сила натягу 15-45 кг
Обв'язувальні машини для палет

Стрепінг-машини для палет призначені для фіксації вантажу на палетах (піддони) за допомогою пакувальної стрічки для його подальшого перевезення або переміщення. Машини для палет можуть здійснювати горизонтальну або вертикальну обв'язку продукції.

Для різних галузей промисловості і в залежності від потреб виробництва можуть використовуватися як напівавтоматичні, так і автоматичні машини.

Напівавтоматичні стрепінг-машини представлені мобільними моделями з пересувними колесами. Оператору потрібно підвезти машину до палети з вантажем, обернути продукцію стрічкою, після чого машина зробить стяжку, зварювання та обрізку стрічки. Використання таких машин, дуже зручно в приміщеннях, де немає можливості для переміщення палет з продукцією.

На великих підприємствах, де потрібна висока продуктивність, використовуються автоматичні машини. Ці моделі працюють автоматично і мають гнучке налаштування режиму роботи, присутність оператора зводитися до мінімуму. Також автоматичні машини легко вбудовуються в пакувальну лінію.

Завдяки великим функціональним можливостям, машини для обв'язки палет використовуються в харчовій і будівельній галузі, складської і фармацевтичної індустрії, а також на різних виробництвах, де потрібно в найкоротші терміни здійснити обв'язку продукції на палеті.

Принцип роботи машин для палет

Пропонуємо Вашій увазі відеоролик, у якому демонструється процес зміцнення вантажу на палеті за допомогою стрепінг-машини Transpak Mini Verti.

  • машину підкочують до палети, поміщаючи стрічкопротягувальну рейку під палетою
  • оператор натискає кнопку й стрічка автоматично протягається по стрічкопротягувальній рейці під палетою й викидається з деяким запасом для зручності роботи оператора
  • оператор вручну обводить палету стрічкою у вертикальній площині й вставляє її в приймальний отвір блоку обв'язки
  • натяг, зварювання й обрізка обв'язувальної стрічки відбувається автоматично
Варіанти стрепінг-машин для палет
Стрепінг-машина TP-502 MV Mini Verti для палет
Ширина стрічки 9…15,5 мм, сила натягу 8…70 кг
Стрепінг-машина TP-502MHB Genesis Hori для палет
Ширина стрічки до 15 мм, сила натягу 8…70 кг
Стрепінг-машина Pollux TP-703VLM для палет
Ширина стрічки 9, 12, 15,5 мм, сила натягу 110-300 кг
Стрепінг-машина Castor II TP-713H для палет
Ширина стрічки 9, 12, 15,5 мм, сила натягу 110-300 кг
Обв'язувальні машини для поліграфії

Стрепінг-машини для поліграфії - повністю автоматичні пакувальні машини для поліграфічної промисловості: обв'язка газет, журналів, тощо та інтеграції у виробничу та пакувальну лінію.

Стрепінг машини для друкарського виробництва можуть бути оснащені функцією перехресного, паралельного та поздовжнього обв'язування. Вирівнюються пачки друкованої продукції завдяки боковим вирівнювачам.

У таких стрепінг-машинах механізм автоматичного протягання стрічки знаходиться у верхній частині бухти, що дозволяє, не нагинаючись швидко і зручно отримати доступ при встановлені нової бухти стрічки.

Відеоролик, у якому демонструється процес обв'язки друкованої продукції (газети, журнали, тощо) за допомогою повністю автоматичної машини TP-702NIL.

Стрепінг-машина TP-702NIL для поліграфічних підприємств
З боковими вирівнювачами
Стрепінг-машина TP-702NAD для поліграфічних підприємств
Перехресне обв'язування
Стрепінг-машина TP-702NS для поліграфічних підприємств
Паралельне обв'язування
Стрепінг-машина TP-702NL для поліграфічних підприємств
Поздовжня обв'язка
Обв'язувальні машини для гофрокартону

Стрепінг-машини для гофрокартону - інтегровані високошвидкісні автоматичні машини, призначені для безперервної лінії підприємств з виробництва гофрованого картону.

Стрепінг-машини для гофропромисловості застосовуються для обв'язки в пачку заготовок коробок, які надходять на пакування після просічки і розкрою заготовок. Головна особливість автоматичних стрепінг-машин промисловості з виробництва картонних коробок - це пневматичний прес, який дозволяє перед обв'язкою пачки стиснути картон.

Стрепінг-системи для гофротари можуть комплектуватися станціями 3-х або 4-х стороннього вирівнювання пачок гофрокартону, завдяки чому листки гофрокартону чітко розміщуються та формуються у стопи, а також пристроєм для повертання пачок гофрованого картону на виробничій лінії.

Принцип роботи машин для гофрокартону

Відеоролик, у якому демонструється процес обв’язування та вирівнювання стопи гофрокартону за допомогою автоматичної системи TransCorrLiner TP-CIL-13S.

Варіанти стрепінг-машин для гофрокартону
Стрепінг система TP-702CQ-L для гофрокартону
Ширина стрічки 5,6,9 мм, розмір арки 1650x450 мм
Стрепінг система TP-702C-M для гофрокартону
Ширина стрічки 5,6,9 мм, розмір арки 1250x450 мм
Стрепінг система TP-CIL-13S для гофрокартону
Ширина стрічки 5,6,8,9 мм, натяг 1-20 кг
Автоматична станція CC-BSS для вирівнювання
Вага пачки до 50 кг, потужність 1 кВт

Компанія КОЗАК+ є офіційним дистриб'ютором продукції Transpak та Youngsun в Україні. Крім того, наш сервісний центр здійснює обслуговування, гарантійний ремонт та налаштування усіх машин, які знаходяться у продажу.