У кошику  0

Холодні та гарячі столи - пакувальні пристрої, призначені для ручного пакування харчових продуктів та невеликих промислових товарів у харчову стретч-плівку.

Загальні відомості

Використання холодних та гарячих столів дозволяє прискорити та спростити процес пакування харчових та нехарчових продуктів, а також забезпечують економію витратних матеріалів. Розмотувачі широко застосовуються на виробництві та в торговій сфері: супермаркети, магазини, кафе, ресторани, тощо.

Холодні та гарячі столи для обмотки харчових продуктів використовують харчову поліетиленову (ПЕ) та полівініхлоридну (ПВХ) стретч-плівку, що дозволяє значно збільшувати термін зберігання продуктів без втрати смакових якостей і зовнішнього вигляду.

Для зручності пакування застосовують харчові лотки: продукт укладається в лоток (тарілко-піддон) і обертається харчовою стретч плівкою, завдяки чому його можна легко переносити та зручно викладити на вітринах, забезпечуючи привабливий товарний вигляд і захищаючи продукцію від шкідливих впливів.

Корпус холодних та гарячих столів виготовлений із нержавіючої та стійкої до кислот сталі, що відповідає санітарним правилам і нормам для харчової промисловості.

Холодні столи

Холодні столи - пристрої, призначені для розмотування й обрізання харчової стретч-плівки із полімерних матеріалів (ПЕ або ПВХ). Найчастіше використовують для пакування м'яса, шинки, сиру, солодощів і бутербродів, а також парфумерії, сувенірів, косметики, тощо.

Розмотувач «холодний стіл», обладнаний двома роликами для розмотування рулону плівки, протиковзними ніжками та відрізним механічним ножем. Також деякі моделі можуть бути оснащені столом для зручного розміщення лотків з продуктом.

Холодний стіл фактично служить диспенсером (розмотувачем) для стретч-плівки, роблячи зручним відмотування й відрізання харчової стретч-плівки. Завдяки рівномірно натягнуті стретч-плівці запакований продукт виглядає більш акуратно.

Варіанти «холодних» пакувальних столів
Розмотувач-обрізувач плівки, холодний стіл Comfort 30
Ширина плівки до 300 мм, діаметр рулону до 100 мм
Розмотувач-обрізувач плівки, холодний стіл Comfort 45
Ширина плівки до 450 мм, діаметр рулону до 100 мм
Розмотувач-обрізувач плівки, холодний стіл Maxi
Ширина плівки до 500 мм, діаметр рулону до 170 мм
Розмотувач-обрізувач плівки, холодний стіл Maxi Super
Ширина плівки до 300-450 мм, довжина до 1500 м
Відеоролик з використанням «холодного стола»

Відеоролик, у якому демонструється типовий процес пакування продуктів стретч-плівкою з використанням холодного стола.

Гарячі столи

Гарячі столи - пристрої, призначені для розмотування, обрізання та зварювання харчової ПВХ стретч-плівки. Назва «гарячий стіл» виникла завдяки наявності у розмотувачі спеціального нагрівального столу для запаювання стретч-плівки з продуктом.

Гарячі столи розділені на дві горизонтальні поверхні - пакувальну (на якій продукт обгортають у плівку) і, нагрівальну з тефлоновим покриттям (на якій запаюють стретч-плівку в нижній частині піддончика).

Розмотувач «гарячий стіл» обладнаний термоножем постійного нагріву з тефлоновим покриттям для обрізки плівки та плавним регулятором температури нагрівального столу. Також має зручний роликовий розмотувач рулону стретч-плівки.

Процес пакування дуже простий: продукт укладається на горизонтальну пакувальну поверхню, обгортається в стретч-плівку, після чого плівка обрізається термоножем і запаюється на нагрівальні поверхні, щільно облягаючи товар. На поверхні гарячого столу можна пакувати як сам продукт, так і продукти укладені в харчові лотки (піддончики). Після запаювання плівки в нижній частині піддона, стретч-плівка надійно охоплює весь продукт без можливості мимовільного розпакування.

Варіанти «гарячих» пакувальних столів
Пристрій «гарячий стіл» HW-450 для пакування стретч-плівкою
Ширина плівки до 450 мм, розмір поверхні 385х125 мм
Пристрій «гарячий стіл» NW-460 для пакування стретч-плівкою
Ширина плівки до 450 мм, розмір поверхні 385х125 мм
Пристрій «гарячий стіл» NW-520 для пакування стретч-плівкою
Ширина плівки до 500 мм, розмір поверхні 385х125 мм
Відеоролик з використанням «гарячого стола»

Пропонуємо Вашій увазі відеоролик, у якому демонструється процес пакування продуктів стретч-плівкою за допомогою пристрою Hanato NW-520.

Конструкція зварювальної плити (хвильова поверхня) забезпечує ефект «крапкового» або «рельєфного» зварювання, що сприяє більш надійній та швидкій фіксації стретч-плівки.