У кошику  0

Поліетиленова плівка рукав - пакувальний матеріал з поліетилену високого тиску методом екструзії у вигляді рукава, який призначений для виготовлення пакетів або монтажу теплиць і овочесховищ.

Поліетиленова (ПЕ) плівка є одним з найбільш популярних видів пакувальних матеріалів, який широко використовується в різних сферах підприємницької діяльності. Плівку з поліетилену обирають для пакування, як товарів промислової групи, так і харчових продуктів.

Плівки, виготовлені з поліетилену високого тиску, безпечні для здоров'я і можуть без обмежень використовуватися для пакування харчових продуктів, виробів, парфюмерно-косметичних засобів, сипучих продуктів. Широко застосовуються в утепленні окремих конструкцій будинків, для гідро- або пароізоляції.

Прозора ПЕ плівка рукав

Прозорі поліетиленові рукави шириною до 400 мм широко використовуються для виготовлення пакетів або мішків довільної довжини за допомогою зварювачів. Обрізка плівки здійснюється вбудованим механічним ножем або будь-яким іншим ріжучим інструментом.

Також прозорі поліетиленові плівки застосовуються у сільському господарстві та садівництві в якості покрівельного матеріалу в теплицях і для малогабаритних тимчасових укриттів. Парникові плівки створюють сприятливий температурний режим в теплиці, прискорюючи зростання рослин. Також прозору поліетиленову плівку можна використовувати для тимчасового захисту різних виробів від негативних впливів зовнішнього середовища.

Плівка прозора, виготовляється з поліетилену високого тиску (ПЕВТ), методом одношарової екструзії, в форматі рукава. Ширина плівки може складати до 1500 мм.

Головна перевага таких плівок - високий рівень прозорості та світлопропускання. Прозора поліетиленова плівка володіє відмінними оптичними властивостями.

Переваги прозорої ПЕ плівки
  • Легко зварюється тепловим зварюванням і утворює міцний шов
  • Міцність при розтяганні та стиску
  • Висока стійкість до удару й розриву
  • За дуже низьких температур (-50…-70°С) міцність цієї плівки зберігається
  • Має високі бар'єрні властивості, тобто водо- і паронепроникна
  • Висока хімічна стійкість
  • Стійка до впливу ультрафіолетових променів
  • Пропускає сонячне світло
  • Забезпечує парниковий ефект
Плівка ПЕ рукав 150 мм x 950 м х 50 мкм
Ширина 150 мм, товщина 50 мкм, довжина 950 м
Плівка ПЕ рукав 220 мм x 800 м х 50 мкм
Ширина 220 мм, товщина 50 мкм, довжина 800 м
Плівка ПЕ рукав 1500 мм х 200 м x 50 мкм
Ширина 1500 мм, товщина 50 мкм, довжина 200 м
Плівка ПЕ рукав 1500 мм х 100 м x 120 мкм
Ширина 1500 мм, товщина 120 мкм, довжина 100 м

Для зручності та швидкості розмотування рулонів поліетиленової плівки під час виготовлення пакетів за допомогою зварювачів, використовують спеціальний роликовий розмотувач. Розмотувач являє собою міцну розбірну металеву конструкцію із двох валиків, закріплених між двох опорних пластин. Усі металеві частини захищені від корозії особливим покриттям.

Чорна ПЕ плівка рукав

Рукав поліетиленовий чорний - призначений для виготовлення герметичної, світлоізолюючої упаковки (пакетів) для світлочутливого обладнання й матеріалів, наприклад картриджів для лазерних принтерів і копіювальних апаратів.

Крім того, може використовуватися в сільському господарстві й квітництві при виготовленні мішків для розсади й акумуляторів тепла. Рукав добре зварюється за допомогою імпульсного зварювача плівок.

Застосування чорної ПЕ плівки
  • Пакування картриджів. Фотовал лазерного картриджа є світлочутливим. Нові картриджі, а також уже повторно використовувані заправлені необхідно зберігати так, щоб виключити потрапляння на них світла. При тривалому впливі світла, фотовал засвічується й при використанні такого картриджа відбитки виходять блідими. Чорні пакети виготовлені з ПЕ плівки є чудовим варіантом зберігання картриджів від світла
  • Пакети для саджанців (розсади). Чорний колір пакета дозволяє захищати кореневу систему від шкідливого впливу сонячного світла
  • Акумулятор тепла для теплиць. Один кінець рукава для герметичності заварюється або перекручується й зав'язується мотузкою, клейкою стрічкою або пластиковим хомутом. Рукав укладають на грядці, у нього наливають воду й другий кінець теж перекручують і зав'язують. Особливість використання акумулятора тепла – нагрівання води в рукаві за день і наступний захист рослини від зворотного приморозку вночі
  • Захист від несанкціонованого доступу. Виготовлення упаковки для захисту вмісту від перегляду сторонніми особами
Плівка ПЕ рукав чорна 250 мм х 700 м x 60 мкм
Ширина 250 мм, товщина 60 мкм, довжина 700 м
Плівка ПЕ рукав чорна 330 мм х 500 м х 60 мкм
Ширина 330 мм, товщина 60 мкм, довжина 500 м
Плівка ПЕ рукав чорна 250 мм х 700 м x 60 мкм
Для виготовлення мішків для розсади й акумуляторів тепла
Плівка ПЕ рукав чорна 330 мм х 500 м х 60 мкм
Пакування картриджів для принтерів

Завдяки високому ступеню затемнення (низького світлопропускання) і високої щільності чорна поліетиленова плівка може використовуватися для покриття різних конструкцій і споруд. Особлива властивість даної плівки полягає в тому, що вона стійка до довгого впливу на неї ультрафіолетових променів, сильних перепадів температур і вологості. При цьому вона зберігає свою еластичність і цілісність, що робить її універсальним матеріалом для застосування в будівництві.

Будівельна ПЕ плівка рукав

Поліетиленова будівельна плівка — це сучасний, надійний матеріал, який застосовується у ремонтно-будівельних роботах. В основному використовується як гідро- і пароізоляційний матеріал у будівництві й інших галузях промисловості.

Будівельна плівка відрізняється еластичністю, підвищеною міцністю й стійкістю до механічних впливів.

Будівельну плівку використовують при виконанні фундаментних, фасадних і покрівельних робіт, а також для вкриття будівельних матеріалів і невеликих об'єктів.

Поліетиленова плівка володіє високими тепло- і гідроізоляційними властивостями, тому її використовують для теплоізоляції дахів і горищ, дренажу, гідроізоляції штучних водойм, а також для захисту підвальних приміщень від небажаної вологи.

Плівка ПЕ рукав будівельна ППТ 1500 мм х 100 м х 80 мкм
Ширина 1500 мм, товщина 80 мкм, довжина 100 м
Плівка ПЕ рукав будівельна ППТ 1500 мм х 100 м х 100 мкм
Ширина 1500 мм, товщина 100 мкм, довжина 100 м
Плівка ПЕ рукав будівельна ППТ 1500 мм х 100 м х 120 мкм
Ширина 1500 мм, товщина 120 мкм, довжина 100 м
Плівка ПЕ рукав будівельна ППТ 1500 мм х 50 м х 150 мкм
Ширина 1500 мм, товщина 150 мкм, довжина 50 м