Термін су-від (от фр. sous-vide, "під вакуумом") означає технологію приготування їжі в вакуумі, при якій продукти, у вакуумній упаковці, поміщаються в водяну баню і готуються за точної і постійної температури.
Вакуумні контейнери призначені для зберігання харчових продуктів, рідин та невеликих промислових товарів у вакуумному середовищі. Відкачування повітря відбувається за допомогою електричних помп або вакууматорів.
Харчові стретч-плівки - сучасні пакувальні матеріали для пакування харчових продуктів і захисту їх від зовнішніх шкідливих чинників.
Холодні та гарячі столи - пакувальні пристрої, призначені для ручного пакування харчових продуктів та невеликих промислових товарів у харчову стретч-плівку.
Термозбіжні машини - напівавтоматичне пакувальне обладнання, яке призначене для пакування харчових продуктів та промислових товарів у термозбіжну плівку.
MAIL.RU, YANDEX.RU, LIST.RU та їм подібні - це інформаційні ресурси КАЦАПСЬКОЇ ОРДИ.
МИ НЕ ПРИЙМАЄМО ЗАМОВЛЕНЬ З ТАКИМИ АДРЕСАМИ.
Якщо Ви внесли кацапську адресу помилково, замініть її на нормальну.
Якщо у Вас немає коду ЄДРПОУ або ІПН
МИ НЕ ПРИЙМАЄМО ЗАМОВЛЕНЬ З ІМЕНАМИ ЛАТИНСЬКИМИ ЛІТЕРАМИ.
Будь ласка напишіть своє ім'я українською мовою.
яка вже була використана Вами раніше, і яка була НЕДІЙСНА АБО ЗАБЛОКОВАНА ВАШИМ ПРОВАЙДЕРОМ.
МИ БІЛЬШЕ НЕ ПРИЙМАЄМО ЗАМОВЛЕНЬ З ЦІЄЇ АДРЕСИ, НАВІТЬ ЯКЩО ВОНА ВЖЕ РОЗБЛОКОВАНА!