Пакування за допомогою вакуумних машин - це сучасна і ефективна технологія, яка використовується як у промислових умовах для великого бізнесу, так і для невеликих приватних підприємств, а останнім часом й у побуті.
Для того, щоб прийняти правильне рішення у виборі вакуумної машини потрібно врахувати особливості самого продукту (вага, форма, текстура, габарити) та продуктивність (необхідна кількість циклів пакування за певний період часу).
Від цих основних факторів залежить, яка з багатьох машин найкраще підходить для конкретного завдання.
- М'ясні та ковбасні вироби
- Риба
- Птиця, кролик
- Нарізка м'ясних та сирних продуктів
- Сире м'ясо
- Головки сиру
- Сухофрукти
- Неподрібнені горіхи
- М'які кондитерські вироби, соуси, маринад
- Непродовольчі товари
- М'який текстиль
- Пакування в МГС
- Для побуту
М'ясні та ковбасні вироби
Завдяки пакуванню у вакуумні пакети цілих готових м’ясних та ковбасних виробів (балик, ковбаси, шинка, сосиски) забезпечується збереження їх кольору, аромату та продовження тривалого терміну зберігання. Рекомендовані машини для даної продукції:
Риба
Вакуумування сирої, соленої, копченої або в'яленої риби зберігає всі корисні речовини та смак. Для досягнення таких результатів рекомендуємо такі машини:
Птиця, кролик
Пакування у вакуумні пакети тушок птиці (курка, качка, гуска, індичка, тощо) та кроля середніх розмір дає можливість продовжити термін придатності в декілька разів. Для пакування таких продуктів рекомендуємо машини:
Нарізка м'ясних та сирних продуктів
Вакуумування середніх та малих м'ясних, делікатесних та сирних продуктів зберігає тривалий час всі початкові смакові якості, кольори та свіжість. Рекомендуємо такі машини:
Сире м'ясо
Для пакування у вакуумі пакети сирого м’яса яловичини, свинини, тощо (частини середнього та великого розміру), що збільшує термін зберігання продукту в декілька раз (в залежності від температури навколишнього середовища), рекомендуємо такі машини:
Головки сиру
Вакуумування головок сиру дозволяє випускати надлишок вуглекислого газу, що утворюється при дозріванні сирів і, в той же час, створює надійний бар'єр від проникнення кисню в пакет зовні, запобігає висиханню, а також сприяє рівномірному розподілу вологи в ньому. Для надійного пакування у вакуумні пакети даного продукту рекомендуємо такі машини:
Сухофрукти
Завдяки пакуванню сухофруктів у вакуум зберігаються вітаміни, свіжість, початковий смак на тривалий термін та захист від шкідників. Це дає можливість використовувати сухофрукти як альтернативу фруктам в несезонний період: випічка, фруктовий хліб, мюслі, солодощі, компот. Для даного виду продукції рекомендуємо такі машини:
Неподрібнені горіхи
Вакуумування горіхів дозволяє зберегти всі корисні поживні речовини та смак продукту на тривалий період та захищає від шкідників. Для неподрібнених горіхів рекомендуємо такі машини:
М'які кондитерські вироби, соуси, маринад
Для пакування у вакуумні контейнери (м'які кондитерські вироби, соуси, мариновані продукти) рекомендуємо такі машини:
Непродовольчі товари
Для пакування невеликих нехарчових товарів (запчастини, гроші, картки) рекомендуємо такі машини:
М'який текстиль
Для пакування текстильних матеріалів (ковдра, подушка, одяг, тощо) рекомендуємо такі машини:
Пакування в МГС
Для пакування харчових продуктів та промислових товарів в модифіковане газове середовище рекомендуємо такі машини:
Для побуту
Застосування побутових вакууматорів дозволяє щоденно пакувати харчові продукти, напівфабрикати у безповітряне (вакуумне) середовище вдома, кафе, в ресторанах, супермаркетах. Дані вакуумні пакувальники є невеликими за розмірами та мають можливість пакувати довгі за розміром продукти. Для вакуумування в побуті рекомендуємо такі машини:
Для камерних і безкамерних вакуумних машин компанія КОЗАК+ пропонує Вам широкий асортимент вакуумних гладких та рифлених пакетів, з різними розмірами й товщинами.