У кошику  0
{seog:disable}

Шановні друзі! Вінницька компанія КОЗАК+ запрошує відвідати наш стенд № E12.2 складського обладнання на Міжнародному промисловому форумі - 2019, який відбудеться з 19 до 22 листопада за адресою: м.Київ, станція метро «Лівобережна», Броварський проспект, 15 , будівля «Міжнародний виставковий центр».

Місцерозташування стенда

Представники компанії «КОЗАК+» будуть раді показати Вам основне обладнання на нашому стенді та відповісти на всі питання щодо складської техніки. Саме компанія «КОЗАК+» є одним із провідних постачальників сучасної складської та вантажопідйомної техніки на території України. Наші спеціалісти особисто відвідували такі компанії як Staxx, Noblelift, Yi-Lift - всесвітньо відомі, великомасштабні та професійні виробники складської техніки.

Завантажте наше запрошення на виставку та роздрукуйте його. З цим запрошенням ви маєте безкоштовний та вільний вхід на виставку.

На представлені нижче фотогалереї відображений перелік основних позицій нашої складської техніки, яка буде представлена на виставці.

Міжнародний промисловий форум — найбільша промислова виставка в Україні, яка з 2005 року входить до переліку провідних світових промислових виставок, офіційно сертифікованих та визнаних Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії (UFI), що є найвищим рівнем світового визнання для виставки.

Міжнародний промисловий форум включає в себе спеціалізовані виставки у галузі металообробки, машинобудування та суміжних областей, а також насичену програму науково‑практичних конференцій, семінарів, презентацій учасників форуму.

Учасниками виставки є провідні промислові підприємства України, близького та далекого зарубіжжя. Щорічно під час форуму презентуються новітні промислові технології, обладнання, інструмент, комплектуючі, послуги.

Про компанію «КОЗАК+» Складське обладнання