У кошику  0

АКЦІЯ! Компанія КОЗАК+ пропонує до кінця жовтня знижку на поліолефінову термоусаджувальну плівку напіврукав різної ширини - 96 грн за 1 кг.

Асортимент плівок, які приймають участь в акції (ширина х товщина):

Виробництво за сучаснішими технологіями

Термозбіжна поліолефінова плівка являє собою сучасний багатошаровий матеріал, створений на основі поліолефінів, який використовується у багатьох пакувальних сферах. Плівка виготовляється на потужній виробничій базі за найсучаснішими технологіями і може застосовуватися практично на всіх термозбіжних машинах для розфасовки найширшого спектра харчової та нехарчової продукці.

Великий вибір застосування ПОФ плівки

З харчових продуктів в термоусадочну ПОФ плівку найчастіше пакують овочі, фрукти, піцу, хліб, хлібобулочні та кондитерськи вироби, тощо. З непродовольчих товарів - іграшки, книги, листівки, журнали, календарі, косметичні та туалетні приналежності, пластмасові вироби, елітні будівельні матеріали, шпалери, одяг, постільну білизну, тощо.

Відеоролик з використанням термоплівки ПОФ

Пропонуємо Вашій увазі відеоролик, у якому демонструється процес пакування кондитерських виробів в ящиках у термозбіжну поліолефінову плівку за допомогою термозбіжної машини тунельного типу EKL455MT.

Захищає товар від негативних зовнішніх факторів

Скорочуючись під впливом температури по горизонталі та вертикалі на 10-35%, ця плівка щільно облягає товар і надійно захищає його від пилу, бруду, води, вологи, проникнення під оболонку бактерій і мікроорганізмів, а також від подряпин і інших незначних механічних пошкоджень.

Відмінні оптичні властивості: прозорість, глянець

Одночасно ПОФ термозбіжна плівка забезпечує упакованій продукції презентабельний і привабливий товарний вигляд, вигідно виділяє продукти і вироби на полицях супермаркету. Завдяки більшій, ніж у плівок ПВХ прозорості і глянцевому блиску зовнішній вигляд товарів, упакованих за допомогою термоусаджуваної ПОФ плівки, відповідає найсуворішим вимогам до професійної упаковці.

Безпечна для людини, рекомендована для харчових продуктів

Поліолефінова термозбіжна плівка не виділяє ніяких шкідливих хімічних парів при нагріванні, рекомендована для безпосереднього контакту з харчовими продуктами і є цілком безпечною для людського здоров'я.

Стійкість до впливу температур

Завдяки великому діапазону температур, при якому ця плівка повністю зберігає свої механічні та експлуатаційні властивості, плівки термоусадочні ПОФ добре себе зарекомендували для використання влітку, взимку і для товарів, які зберігаються на складах з нерегульованою температурою.

До складу ПОФ не входить шкідливих сполук, які можуть привести до корозії деталей термозбіжних машин. Це значно збільшує термін експлуатації упаковки і допомагає скорочувати витрати на обладнання.

Всі термоплівки ПОФ