У кошику  0

НОВИНКА! Інноваційна підлогова підставка для маркувального принтера з вбудованим датчиком - це ідеальне рішення для малих та середніх підприємств.

Завдяки нашому штативу з датчиком ви зможете створити свою систему професійного маркування. За допомогою цієї системи ви зможете, в автоматичному режимі без участі оператора, здійснювати маркування вашої продукції з нанесенням широкого спектру інформації: номер партії, серійний номер продукції що динамічно змінюється, нумерація, поточна дата та час, штрих-код всіх видів, логотип та будь-який довільний текст.

Маркування здійснюється безконтактним способом практично на будь-яких поверхнях: папір, картон, пластик, метал, дерево, за допомогою вбудованого датчика, який забезпечує автоматичне вирівнювання принтера і точність друку.

images/news/2023-12-18_tripod/tripod-tx_news.jpg

Датчик гарантує безперебійний процес маркування, спрощуючи процес друку та скорочуючи витрати часу.

Вартість комплекту коштує менше 20 000 грн. В той же час, аналогічна система маркування, яка позиціонується як професійна, коштує від 200 000 грн.

Відеоролик з використанням підлогової підставки

Пропонуємо Вашій увазі відеоролик, у якому демонструється процес маркування упаковки за допомогою штативу, на який кріпиться ручний принтер T-X.