У кошику  0
Intercom
Професійні вакуумні машини
Intercom
, Італія
✅ Італійська якість
✅ Висока продуктивність
✅ Функція М'ЯКИЙ ВАКУУМ
✅ Довжина шва 300…500 мм
Вакуумні пакети
Розширено асортимент вакуумних пакетів
PoliRolls
Плівка рукавна поліетиленова PoliRolls
  1. Ширина 150…500 мм
  2. Матеріал HDPE, LDPE
  3. Товщина 20…100 мкм
  4. Довжина 300…700 м
  5. Прозора та чорна
slide4.jpg
Станок для роздування хлібних пакетів
slide5.jpg
Самохідний електричний палетний візок Staxx RPT254
  1. Вантажопідйомність 2.5 т
  2. Висота підйому 85…200 мм
  3. Довжина вил 1150 мм
  4. Ємність батареї 210 А*г
  5. Колеса поліуретан
previous arrow
next arrow
{seog:disable}

НОВИНКИ! Компанія КОЗАК+ за численними проханнями наших клієнтів у жовтні 2020 року розширила асортимент пакувальних машин та складської техніки. Також ми збільшили номеклатуру вакуумних та хлібних пакетів, поліетиленових плівок-рукав.

Вакууматори та вакуумні пакети

Італійські вакуумні машини Intercom Square

У продаж надійшли сучасні вакуумні пакувальники від відомого італійського виробника Intercom з довжиною планки 300, 400, 500 мм. Машини оснащені функцією м'якого вакууму, яку часто запитували наші клієнти та мають 9 програм пакування під різні види продукції.

Детальніше про машину
Італійська вакуумна машина Intercom Prime

Вакуумна машина серії Prime з довжиною планки 250 мм ідеально підходить для застосування у сфері громадського харчування, її головна перевага – це висока швидкість вакуумування, компактність, надійність, неймовірна простота у використанні та найкраще на ринку поєднання ціни та якості.

Детальніше про машину
Вакуумні пакети гладкі та прозорі

Збільшився асортимент прозорих вакуумних пакетів власного виробництва. Гладкі вакуумні пакети використовуються для пакування харчових продуктів за допомогою промислових камерних вакууматорів.

Перейти до пакетів

Термозбіжне пакування

Тунельна термозбіжна машина YS-FL-5545B

Високопродуктивна термоусаджувальна машина YS-FL-5545B від всесвітньо відомої компанії Youngsun. Складається пакувальна машина із двох незалежних модулів: пневматичного L-зварювача і термоусаджувального тунелю.

Детальніше про машину
Поліолефінові термозбіжні плівки

Для пакування у харчовій, кондитерській, хлібобулочної та косметичній сфері пропонуємо поліолефінову термоусаджувальну плівку. Плівка ПОФ має високий рівень прозорісті та блиску, гарні механічні властивості, низьку температуру зварювання та усадки.

Детальніше про плівку

Зварювачі плівок та пакетів

Зварювачі від Mercier серії FDA

Автоматичні настільні зварювачі ME-455FDA та ME-4510FDA від тайванського виробника Mercier. Завдяки двом нагрівальним елементам (зверху і знизу), зварювачі серії FDA можуть зварювати плівки товщиною до 1 мм. Ці зварювачі можуть працювати як в автоматичному режимі, так і в ручному за допомогою електричної педалі.

Шов 5 мм Шов 10 мм

Складська техніка

Візок електричний Staxx RPT254

Інноваційний самохідний електричний візок RPT254 від компанії Staxx вантажопідйомністю 2.5 т з відкидною платформою оператора та боковими захисними поручнями для комфорту та безпеки.

Детальніше про візок
Стіл вантажопідйомний Yi-Lift CPTD500

Гідравлічний підйомний стіл CPTD-500 вантажопідйомністю до 500 кг від Yi-Lift - потужний виробник в області вантажно-розвантажувального обладнання. Широко застосовується на складах, в СТО, на виробничих підприємствах та логістичних центрах.

Детальніше про стіл
Візок гідравлічний для бочок Yi-Lift DTR250

Гідравлічний ручний візок DTR-250 від компанії Yi-Lift, який призначений для підйому та переміщення металевих бочок вантажопідйомністю 250 кг, діаметром до 572 мм, ємністю 210 л. Підйом бочки здійснюється з палети або іншої подібної платформи. Наявність спеціального пружинного затискача для надійного захоплення бочки.

Детальніше про візок

Поліетиленові плівки-рукав

Плівки поліетиленові рукав Polirolls

До асортименту поліетиленових рукавних плівок власного виробництва додалась ширина 180, 300 та 400 мм. Серед переваг плівки PoliRolls підвищена прозорість, висока міцність, стійкість до низьких температур.

Детальніше про плівку ПЕ

Хлібні пакети ПП та обладнання до них

Пристрій для роздуву хлібних пакетів ME-400BO

Простий у використанні пакувальний стіл ME400BO з нержавіючої сталі для роздування хлібних пакетів (wicket-bags) та з подальшим завантаженням в них хлібобулочних виробів різної форми.

Детальніше про пристрій
Поліпропіленові хлібні пакети

Для пакування хлібобулочних виробів пропонуємо харчові поліпропіленові пакети, які мають високий рівень прозорості та глянцю. У наявності оптимальний набір розмірів для популярних розмірів хлібних виробів.

Перейти до пакетів

Аксесуари для стрепінгу

Витратні матеріали для обв'язування стрічкою

Для якісного пакування товарів стрепінг-стрічкою пропонуємо еластичний пластиковий кутник та міцну дротяну пряжку власного виробництва. Дані допоміжні пакувальні матеріали підходять для ПП і ПЕТ стрічок шириною до 19 мм.

Кутник Пряжка

СЕРВІСНИЙ ВІДДІЛ

  • гарантійне та післягарантійне обслуговування
  • ремонт обладнання
  • запасні частини та комплектуючі