У кошику  0

Аксесуари для стрепінгу - допоміжні витратні матеріали, які призначені для скріплення кінців обв'язувальної стрічки та захисту кутів товарів, що перевозяться або зберігаються на складах.

Пряжки дротяні

Пряжка дротяна - кріпильний елемент із металевого дроту, що забезпечує скріплення кінців поліпропіленової, поліестерової та кордової пакувальної стрічки. Виготовляються дротяні пряжки зі сталі методом холодного штампування з наступним оцинкуванням.

Головна перевага дротяних пряжок - можливість подальшого підтягування кінців стрічки. Така необхідність може виникнути за несприятливих умов зберігання й транспортування, а також під час технологічних процесів, наприклад, при усушці виробів або утрясанню товару. Розмір пряжки вибирається залежно від розміру пакувальної стрічки.

Пряжка дротяна

Дротяні пряжки характеризуються підвищеною корозійною стійкістю в умовах підвищеної вологості та антифрикційними й адгезійними властивостями, що не дозволяють стрічці послабити натяг.

Процес використання дротяної пряжки

Для закріплення стрічки її кінці заправляють у пряжку, потім стрічка натягається. Залежно від необхідних умов обв'язки вантажу, натяг може бути виконане ручним способом або за допомогою натяжного інструмента. Скріплення пряжкою являє собою замкове з'єднання, що саме себе затягує. Коли полімерна стрічка натягається, вона сама себе затискає в пряжці. Це забезпечує високу міцність з'єднання.

Варіанти дротяних пряжок
Пряжка дротяна 16 мм
Для стрічки шириною 15-16 мм, діаметр дроту 2,8 мм
Пряжка дротяна 19 мм
Для стрічки шириною 19 мм, діаметр дроту 3,5 мм
Пряжка дротяна 16 мм посилена (3,5 мм)
Для стрічки шириною 16 мм, діаметр дроту 3,5 мм
Пряжка дротяна 19 мм посилена (4 мм)
Для стрічки шириною 19 мм, діаметр дроту 4 мм
Скріпи металеві

Скріпи металеві - сталеві затискачі, які використовуються для фіксації кінців поліпропіленових, поліестерових та металевих пакувальних стрічок. Виготовляються зі сталі у напівзакритій формі.

Скріпа металева

Поверхня скріпи може мати спеціальну насічку у вигляді горбків округлої форми або внутрішню зубчасту поверхню, виконану за допомогою дрібної насічки. При затиску скріпи обв'язувальним інструментом, скріпа вигинається разом зі стрічкою в декількох площинах, а горбки притискаються до стрічки, створюючи високий точковий тиск на стрічку. У такий спосіб багаторазово збільшується коефіцієнт тертя в місці скріплення стрічки, що дозволяє витримувати значне зусилля натягу в стрічці.

Якщо правильно підібрати обладнання та матеріали, то міцність вузла скріплення може досягати до 80% від міцності стрічки.

Металеві скріпи, як простий і доступний витратний кріпильний елемент широко застосовуються для скріплення стрепінг-стрічки в процесі обв'язки вантажів і використовуються разом з таким обв'язувальним інструментом:

Процес використання металевих скріп

Пропонуємо Вашій увазі підготовлений компанією КОЗАК+ відеоролик, який демонструє процес обв'язки вантажу на палеті поліестерової (ПЕТ) стрепінг-стрічкою. Спочатку обв'язувальна стрічка натягається за допомогою натяжного пристрою, а потім фіксується металевою скріпою за допомогою кліщів YBICO C5005.

Варіанти скріп металевих
Скріпа металева пакувальна М10 для ПП стрічки
Для ПП стрічки шириною 9 мм та товщиною 1 мм
Скріпа металева ORP-13 для ПЕТ стрічок
Для ПЕТ стрічки шириною 12-13 мм
Скріпа металева 16 для ПЕТ стрічок посилена
Для ПЕТ стрічки шириною 15-16 мм
Скріпа металева пакувальна ZF-32 для сталевої стрічки
Для сталевої стрічки шириною 32 мм
Кутники захисні

Кутники захисні - допоміжні пакувальні матеріали, які застосовуються разом з полімерними обв'язувальними стрічками й служать для захисту упаковки й пакувальних матеріалів від ушкоджень, а також захисту самої стрічки від перетирання.

Пластмасові захисні кутники

Пластмасові захисні кутники накладаються на згини вантажу, що упаковується. Обв'язувальна стрічка фіксується в спеціальних поглибленнях (пазах) кутника. Кутник має певну твердість, тому тиск обв'язувальної стрічки рівномірно розподіляється по поверхні кутника. Завдяки цьому забезпечується захист кутів вантажу, що упаковується, від деформації стрічкою.

Обв'язувальна стрічка при транспортуванні вантажу може переміщатися гранями вантажу. В результаті тертя міцність стрічки в цьому місці знижується, і стрічка може лопнути. Також стрічка може розірватися при наявності гострих країв або зазублин на гранях вантажу. Пластмасові захисні кутники запобігають перетиранню стрепінг-стрічки.

Картонні захисні кутники

Картонний кутник виконує універсальні функції, захищаючи як товар, так і елементи самої упаковки, наприклад захищає від розриву обв'язувальну стрічку на гострих гранях вантажу. Картонний кутник можна легко розрізати на більш короткі фрагменти залежно від специфіки конкретного товару.

Такі захисні кутники виготовляються з картону, методом послідовного пресування декількох шарів і формування необхідного профілю з використанням спеціального клею. Сировиною слугує картон, що має підвищену міцність. Чергування численних шарів і особливо міцного клею формують міцну структуру кутника. Тому, не дивлячись на своє «паперове» походження, захисні картонні кутники дуже стійкі до ударів, поверхневого тиску й стиснення.

За необхідності, кутники додатково піддають ламінуванню, що надає їм високу стійкість до вологи. Крім того, на поверхню кутника може бути нанесена будь-яка інформація, наприклад рекламного характеру або попереджувальні написи.

Застосування картонних кутників
  • Використання кутників запобігає ушкодженню кутів і країв картонних коробів, пінопластових елементів упаковки при транспортуванні й зберіганні
  • Картонний кутник захищає саму упаковку - стретч-плівку, термозбіжну плівку, обв'язувальні стрічки від руйнування на гострих гранях упакованого товару
  • Картонний кутник запобігає зминанню упаковки при вертикальних навантаженнях
  • При використанні кутника для продукції, що штабелюється, навантаження верхнього ярусу не впливає безпосередньо на вантаж нижнього ярусу, а розподіляється через кутник на всю поверхню вантажу під кутником. При цьому навантаження, яке завдяки кутникам може витримати така конструкція досягає декількох тонн
  • Картонний кутник застосовується як зовнішній захисний матеріал, так і усередині упаковки, наприклад для посилення міцності усередині картонних ящиків
  • Картонний кутник запобігає від зминання товарів, що упаковані обв'язувальною стрічкою
  • За допомогою кутника легко захистити торцеві частини різних, чутливих до ушкоджень товарів під час транспортування
  • Кутник скріплює вантаж, що складається з групи елементів, запобігаючи розсипанню
  • Кутник ефективно захищає м'які листові матеріали від зовнішніх впливів і від стяжок упаковки
Варіанти кутників захисних
Кутник захисний Medium для стрепінгу
Пластмасовий, ширина стрічки до 20 мм
Кутник захисний картонний Г-подібний 35 х 35 x 4 х 1800
Картонний, перетин профілю 35х35 мм, довжина 1800 мм
Кутник захисний круглий 16 мм
Пластмасовий, ширина стрічки до 16 мм
Кутник захисний jumbo
Пластмасовий, ширина стрічки до 22 мм

Компанія КОЗАК+ пропонує Вам широкий вибір обв'язувальних стрічок ПП Polistrap та обв'язувальні інструменти .