У кошику  0

У продаж до нашого інтернет-магазина надійшли вакуумні безкамерні машини Status, що використовуються для щоденного пакування продуктів харчування, напівфабрикатів і готових страв у безповітряне (вакуумне) середовище.

Завдяки вакуумній упаковці суттєво продовжуються строки зберігання, не втрачаються аромати й смакові якості харчових продуктів.

За допомогою такого приладу можна вирішити відразу кілька завдань: довгострокове зберігання продуктів (особливо при заготівлях або дрібнооптових закупівлях), оптимізація процесів готування їжі й продовження строку придатності готових продуктів, готування продуктів методом су-від, оптимізація місця й запобігання появи сторонніх запахів у холодильнику, захист вмісту пакетів і контейнерів від вологи (наприклад, зберігання круп у вологому кліматі, перевезення документів, сірників і патронів, тощо).

Безкамерні вакуумні пакувальники Status дуже зручні завдяки невеликим габаритам і швидкій підготовці до роботи. Вакууматори використовуються в різних галузях: кафе, ресторани, супермаркети й магазини, пакування чутливої електроніки. Останнім часом великою популярністю безкамерні вакуумні пакувальники стали користуватися в побуті.

Переглянути вакуумні машини Status