У кошику 0
Пошук термінів в глосарії (дозволені регулярні вирази)
Термін Визначення
Соекструзія

використовується для виготовлення багатошарових плівок за допомогою екструзії одночасно декількох шарів полімерного матеріалу через одну складну головку.

Синоніми - соекструзії
Солвент

клейовий шар скотч-стрічки, який складається з різних хімічних елементів (синтетичні смоли і еластомери, органічні і неорганічні домішки, розчинені в аліфатичних сполуках (ізомери гексану).

Перегляди - 215
Синоніми - Сольвент, Solvent
Стаканчик

разова споживча тара, яка має корпус у формі циліндра або усіченого конуса, який звужується до дна, з плоским або увігнутим дном.

Перегляди - 227
Стелаж

пристрій для зберігання предметів і матеріалів, який складається з багатоярусних настилів, укріплених на стійках. Сучасні стелажі орієнтовані для мінімізації займаної площі і оптимізації доступу до збережених предметів і матеріалів.

Перегляди - 257
Степлер

пристрій для оперативного скріплення аркушів, гофротари металевими скобами. Звичайні канцелярські степлери призначені як для традиційного скріплення аркушів, так і для виготовлення брошур.

Перегляди - 517
Стрепінг

це процес обв'язки предмета або вантажів стрічками, для того, щоб об'єднати, втримати, зміцнити або закріпити предмети. Зв'язування зазвичай використовується в пакувальній промисловості. Обв'язувальні стрічки зазвичай називають страп-стрічки.

Перегляди - 437
Синоніми - стреппінг, страпінг
Стретч-плівка

(англ. stretch витягування) - гнучкий рулонний пакувальний матеріал,який має властивість розтягуватися і стискатися.

Перегляди - 713
Синоніми - стретч плівка
Су-від

готування у вакуумі (від фр. sous-vide, «під вакуумом») — метод готування їжі, при якому м'ясо або овочі вкладаються в вакуумний пакет. З пакета за допомоги вакуумної машини відкачується повітря і пакет герметично запечатується. Їжа в пакеті повільно готується за порівняно низької й точно контрольованої температури (максимум 70–80°C), зазвичай у водяній бані.

Перегляди - 1807
Синоніми - sous-vide